Concerten en optredens

Ons jubileumconcert: TOEKOMSTMUZIEK

IN VERBAND MET DE MAATREGELEN ROND HET CORONA-VIRUS IS DE DATUM VAN 4 APRIL KOMEN TE VERVALLEN. EEN NIEUWE DATUM VOOR HET CONCERT VOLGT ZO SPOEDIG MOGELIJK.

 

In Between bestaat 25 jaar en dat willen we laten weten.

Dit zouden we vieren op zaterdag 4 april 2020 met een heus jubileumconcert.

De waarzegster kijkt in de glazen bol en ziet de toekomst van In Between.
Zie haar blik……….Ze kijkt blij en verrast.

Zo willen wij ook U verrassen op deze zaterdagavond in april.

Samen met Folq World de band van folk en wereldmuziek Klezmer

bieden wij een wervelend programma.

Ervaar hoe muziek je blij maakt en zingen zoveel plezier geeft. 

Daarom ……. maak gebruik van deze éénmalige uitnodiging.

Zodra de nieuwe datum bekend is: noteer in je agenda en kom!!!!!

Kaarten zijn dan verkrijgbaar bij de leden van het koor. Kosten € 10,00 per stuk.

 

Een overzicht van vorige concerten en optredens:

In mei 2019 hebben we gezongen in de Onze Lieve Vrouwekerk in Venlo bij gelegenheid van het tienjarig jubileum van onze dirigente Claudette Hendrickx.

In oktober 2018 hebben we onze medewerking verleend aan een avond aangeboden op de kerkeveiling om de “Maestro van Bovenkarspel” te vinden.

In juni 2018 hebben we meegezongen bij de feestelijke jubileumviering ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Joyful Spirit uit Enkhuizen, samen met Toghether en uiteraard Joyful Spirit.

Op 2 juni 2018 hebben we deelgenomen aan de 23e Korendag Monnickendam.

In juni 2017 zongen we samen met Joyful Spirit uit Enkhuizen, Fytom uit Venhuizen, Together uit Grootebroek en Hemeldbreed uit Hoogkarspel, (andere middenkoren uit de regio) ter gelegenheid van 50 jaar Martinuskerk in Bovenkarspel.

In januari 2017 luisterden wij Oogstdankdag op in de Martinuskerk.

In december 2016 verzorgden we een kerstconcert samen met de koren Intenz en Pop4You. Volgens de recensie van Regina Arbouw in het Noordhollands Dagblad “een prima kersconcert met een grote publieke belangstelling”. (zie memobord).

In juni 2016 hebben we deelgenomen aan de korendag “Klein Paradiso” in Oosterleek.

In december 2014 hebben we deelgenomen aan een kerstsamenzang in Purmerend georganiseerd door de korenbond Noord-Holland.

Op 29 maart 2014 hielden wij ons concert ter gelegenheid van ons 20 jarig bestaan “In Between Life”, een hoogtepunt in ons bestaan. We kunnen terugkijken op een mooie avond, of zoals Regina Arbouw schreef in haar recensie in het NHD (zie memobord): “Het moest goed en het ging goed, het was een hele fijne avond”.

November 2013 hebben we meegedaan aan het korenfestival in Purmerend, mede als voorbereiding op ons concert in 2014.

In de Kerstnacht 2011 hebben we de muziek tijdens de mis om 8 uur ’s avonds samen verzorgd met Crescendo, net als eerder in 2007.

In maart 2010 hebben we opgetreden tijdens het Westfries Korenfestival in de Lucaskerk te Venhuizen.

In 2007 hebben we onze versie van de Missa Luba uitgevoerd in de kerk van Bovenkarspel, Enkhuizen, Hoogkarspel en Zaandam.

Op 2 december 2007 hebben we acte de presence gegeven tijdens het Decemberconcert in de Ontmoetingskerk in Enkhuizen, samen met muziekkorps Patrimonium en mannenkwintet 4 Him. 

In maart 2004 hadden we bij gelegenheid van het tienjarig bestaan een gezamenlijk concert met harmonie orkest Crescendo dat toen 75 jaar bestond. In 2005 gevolgd door een kerstconcert dat erg goed ontvangen werd, in het Noordhollands Dagblad van 19 december 2005 stond te lezen: “Samengevat was het kerstconcert er eentje dat ons luisteraars in een tevreden kerststemming huiswaarts deed keren” en daar was het toch om de doen.

In 2001 hielden we samen met de koren Eigenwijs uit Westwoud en Voix Mixte uit Hoorn op 3 verschillende locaties een driekorenconcert en wel in Bovenkarspel, Westwoud en Hoorn.

Een eerste hoogtepunt was de uitvoering van het oratorium The Elijah in 1999.